Heleşteanu: Cred că FC Argeş va fi retrogradată

Fostul arbitru ieşean Anton Heleşteanu a declarat, joi, că formaţia FC Argeş va fi retrogradată dacă se demonstrează că acuzaţiile care i se aduc patronului grupării piteştene, Cornel Penescu, sunt adevărate.

23 afișări
Imaginea articolului Heleşteanu: Cred că FC Argeş va fi retrogradată

Heleşteanu: Cred că FC Argeş va fi retrogradată (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Din câte ştiu eu, conform regulamentului, dacă se demonstrează că acuzaţiile care i se aduc patronului Cornel Penescu sunt adevărate, atunci cred că FC Argeş va fi retrogradată! Acuzele la adresa domnului Penescu şi la cea a domnului Gheorghe Constantin sunt foarte grave, iar dacă probele vor susţine rechizitoriul, atunci e clar că formaţia piteşeană nu are cum să scape de retrogradare. În aceste condiţii, cred că mai bine oficialii de la FC Argeş ar trebui să gândească o strategie pentru sezonul viitor, pentru a reveni cât mai repede din Liga a II-a", a spus Heleşteanu.

Tribunalul Argeş a hotărât, în urmă cu peste o săptămână, arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a lui Cornel Penescu, a lui Gheorghe Constantin, a lui Liviu Făcăleaţă şi a lui Cristian Libertatu. Cornel Penescu şi directorul general al hypermarketului PIC, patronat de Penescu, Liviu Făcăleaţă, sunt acuzaţi de dare de mită, iar Gheorghe Constantin şi Cristian Libertatu de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici