Helmuth Duckadam, după Norvegia - România 2-2: E un scor mincinos. Arbitrajul a fost bun pentru noi

Helmuth Duckadam nu s-a lăsat convins de revenirea României, pe finalul meciului du Norvegia şi a pus ”tunurile” pe Cosmin Contra.

453 afișări
Imaginea articolului Helmuth Duckadam, după Norvegia - România 2-2: E un scor mincinos. Arbitrajul a fost bun pentru noi

Helmuth Duckadam, după Norvegia - România 2-2: E un scor mincinos. Arbitrajul a fost bun pentru noi

Deşi mulţi oameni de fotbal au preferat să nu îşi afişeze poziţia împotriva selecţionerului, după ”dubla” lui Keşeru din partea a doua, fostul portar al Stelei nu s-a lăsat convins. A criticat oamenii trimişi în teren de Contra şi nu a înţeles de ce jucători precum Ianis Hagi şi George Ţucudean au fost rezerve într-un meci pe care România era obligată să îl câştige. Mai mult, apreciază că arbitrajul a contat în rezultatul final şi ne-a avantajat. Nordicii au marcat un gol pe care centralul l-a anulat greşit. ”E un scor mincinos. Total mincinos. De ce nu au jucat Ianis Hagi şi Ţucudean de la început. Scorul putea lua proporţii, dacă nu erau intervenţiile lui Tătăruşanu. Arbitrajul a fost bun pentru noi. Degeaba ne unflăm în pene. Egalul nu e bun, nouă ne trebuiau trei puncte”.

”Au fost ceva deficienţe pe faza defensivă. Trebuie să remarcăm inspiraţia cu care a mutat Cosmin Contra. Ianis Hagi intră foarte bine, a adus un plus, a verticalizat, a scos adversari din joc. Şi Maxim a intrat bine. Ţucudean a greşit la finalizare. Trebuie să îl remarcăm pe Keşeru. E rezultat mare”, a declarat Duckadam la Digi Sport.

România a făcut 2-2 în etapa a 3-a a preliminariilor Campionatului Europenan din 2020. Tricolorii au fost conduşi cu 2-0, dar Keşeru a făcut ”dubla” în partea secundă şi a adus un punct nesperat. România se clasează acum pe locul 3 în grupă (4 puncte), iar în următoare etapă merge pe terenul Maltei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici