Hermannstadt a scăpat de retrogradarea directă după ce a primit licenţa pentru următorul sezon de Liga 1

  • Hermannstadt va primi licenţa pentru următorul sezon al Ligii 1
  • Clubul risca să retrogradeze, însă a avut câştig de cauză la Apel
  • Hermannstadt a scăpat şi de amenda de 50.000 de lei
236 afișări
Imaginea articolului Hermannstadt a scăpat de retrogradarea directă după ce a primit licenţa pentru următorul sezon de Liga 1

sursa foto: MediafaxFoto

Hermannstadt a scăpat de retrogradarea directă! Clubul din Sibiu nu a primit licenţa iniţial pentru sezonul următor al Ligii 1 din cauza unor datorii către un fost jucător. Hermannstadt a făcut apel la decizie şi a reuşit să-l câştige.
 
Cei de la Hermannstadt şi-au schimbat avocatul, alegând să fie reprezentaţi de Dan Idita iar acesta a reuşit să obţină licenţa la Comisia de Apel. Mai mult, cei de la Hermannstadt au scăpat şi de amenda de 50.000 de lei dată în prima instanţă.
 
Tot la Comisia de Apel s-a judecat şi cazul celor de la Turris Turnu Măgurele, cei care au obţinut licenţa pentru sezonul următor al ligii secunde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici