Hidroelectrica semnează un parteneriat cu Comitetului Olimpic şi Sportiv

Hidroelectrica a devenit partener al Comitetului Olimpic şi Sportiv Roman (COSR) pentru susţinerea echipei olimpice a României pe durata pregătirii, calificării şi participării la Jocurile Olimpice de la Paris, care se desfăşoară anul acesta.

89 afișări
Imaginea articolului Hidroelectrica semnează un parteneriat cu Comitetului Olimpic şi Sportiv

Sursa foto: Facebook

Astfel, compania a semnat recent cu COSR un contract de sponsorizare pentru 10 luni, cu scopul atingerii obiectivelor de performanţă asumate de sportivi şi Comisia Tehnică Olimpică pentru sportul de performanţă la Jocurile Olimpice Paris 2024, anunţă ZIarul Financiar.

”Într-un an olimpic, când cei mai străluciţi sportivi ai ţării noastre se pregătesc să reprezinte România la cea mai reputată competiţie şi să lupte pentru a obţine medalii noi, considerăm că este esenţial să fim alături de ei, să le susţinem eforturile Ştim foarte bine că pregătirea sportivilor pentru olimpiadă, şi anume ciclul olimpic, este unul de patru ani, şi credem că documentul pe care îl semnăm reprezintă un început de parteneriat extrem de promiţător”, spune a declarat Karoly Borbely, CEO Hidroelectrica.

Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, susţine că suportul Hidroelectrica SA oferit Familiei Olimpice, COSR-ului, aduce o motivaţie în plus atat pentru sportivi, cât şi pentru antrenorii care muncesc pentru succesul olimpic.

„Călătoria aceasta pe care Team Romania o face spre Jocurile Olimpice de la Paris este alimentată cu „energia” care vine şi de la Hidroelectrica, care, de acum, face parte din echipă, din Team România”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici