Hizo: Dinamo are destule probleme de efectiv

Antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Hizo, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Dinamo are destul probleme de efectiv, dar în ciuda acestora poate alinia o formulă competitivă, în timp ce gruparea moldavă nu este total pregătită.

1 afișare
Imaginea articolului Hizo: Dinamo are destule probleme de efectiv

Hizo: Dinamo are destule probleme de efectiv (Sursa: Mediafax Foto)

"I-am văzut la un meci de pregătire în Antalya. Dar să ştiţi că au şi dinamoviştii destule probleme. Chiar de efectiv, pentru meciul contra noastră. Iar în ciuda acestui aspect, rămân la părerea că nimic nu-i împiedică să alinieze o formaţie puternică în faţa Ceahlăului. Noi nu suntem ca Dinamo, să beneficiem de jucători care pot suplini oricând şi orice titular din formaţie. Echipa noastră încă nu este pregătită. Nici n-avea cum să fie pregătită la parametrii normali, pentru că este foarte greu să formezi, de la zero, o nouă echipă într-o singură lună de zile", a spus Hizo.

Slovacul Ivan Pecha crede că Ceahlăul poate furniza o surpriză în partida cu Dinamo. "Am auzit că Dinamo semnifică una dintre marile puteri ale campionatului în România. Dar avem şi noi forţele noastre pentru un rezultat bun", a completat Pecha, în timp ce atacantul ceh Martin Cernoch este convins că Ceahlăul va câştiga meciul cu Dinamo.

Partida Dinamo - Ceahlăul, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I, se va disputa, vineri, cu începere de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici