Hizo: E dezamăgitor că nu ne-am calificat, nu ne aşteptam la atâtea probleme medicale

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, miercuri, la Zurich, că este dezamăgit de ratarea calificării în 16-imile Ligii Europa şi că nu se aştepta ca formaţia moldoveană să se confrunte cu atât de multe probleme de lot chiar în ultima etapă.

94 afișări
Imaginea articolului Hizo: E dezamăgitor că nu ne-am calificat, nu ne aşteptam la atâtea probleme medicale

Hizo: E dezamăgitor că nu ne-am calificat, nu ne aşteptam la atâtea probleme medicale (Imagine: Aleksandr Djorovic/Mediafax foto)

"Tot norocul pe care l-am avut în această competiţie s-a transformat în eşecuri când ne aşteptam mai puţin. Din păcate, pentru noi s-au adunat toate în această ultimă etapă. Pe lângă cei suspendaţi şi accidentaţi, au mai apărut şi accidentările lui Cerniauskas şi Sânmărtean. Sânmărtean avea glezna umflată, nu credeam să avem aceste probleme medicale. Forţa nostră de atac a scăzut foarte mult, neputându-se baza pe Wesley, Sânmărtean sau Temwanjera. Este dezamăgitor că nu ne-am calificat, am avut un parcurs bun, dar putea fi unul şi mai bun", a spus Hizo după meciul cu FC Zurich, din ultima etapă a grupei D a Ligii Europa.

Tehnicianul a menţionat că FC Vaslui a primit gol într-un moment în care domina jocul. "După ieşirea lui Sânmărtean, am reuşit să echilibrăm jocul, iar primul gol a venit într-un moment bun pentru noi. Am suferit pe faza de atac. Nu pot fi supărat pe echipă, în această competiţie am făcut 6 puncte, ceea ce este foarte bine. Primul gol l-am primit într-o fază stupidă, mingea era la noi, iar Gerlem a greşit inexplicabil într-un moment în care ameninţam poarta adversă", a precizat Viorel Hizo.

La rândul său, mijlocaşul Martins Adailton a declarat că echipa sa şi-a dorit foarte mult să meargă mai departe, dar nu a jucat bine în prima repriză cu FC Zurich. "Cred că a fost ghinion, pentru că am primit gol la o fază care nu anunţa nimic. Este greu, pentru că noi credeam că putem merge mai departe. Am crezut, dar în prima repriză nu am jucat bine. I-am lăsat pe cei de la FC Zurich să pună presiune, dar în repriza a doua ne-am revenit, am făcut presing, am avut 2-3 ocazii bune. Suntem supăraţi, mi-e greu să vorbesc despre meci. Ne vom concentra pe meciurile din campionat acum că am ieşit din Liga Europa. Cred că am avut o prestaţie bună per total, am făcut şase puncte în grupă şi aceasta va fi o experienţă foarte importantă pentru toată lumea", a spus jucătorul.

Echipa FC Vaslui a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, după ce a pierdut, miercuri, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-0), meciul cu formaţia elveţiană FC Zurich, în ultima etapă a grupei D a competiţiei, iar Lazio a învins Sporting Lisabona, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Margairaz '69 şi Buff '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici