Hizo: Nu cred că George Copos va vinde clubul Rapid

Antrenorul echipei Rapid, Viorel Hizo, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu crede că acţionarul majoritar George Copos va vinde clubul giuleştean în ciuda negocierilor foarte avansate cu un grup de investitori germani reprezentat de omul de afaceri Lutz Stache.

18 afișări
Imaginea articolului Hizo: Nu cred că George Copos va vinde clubul Rapid

Hizo: Nu cred că George Copos va vinde clubul Rapid (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu este problema mea dacă se vinde. Dar eu nu cred că George Copos va vinde clubul. Asta este părerea mea. În problemele tehnice de vânzare ale unui club sunt foarte multe detalii, iar detaliile sunt foarte importante. Deci, eu nu cred că vinde. Dar dacă se vinde, se vinde, e proprietatea dânsului. Şi dânsul face ce crede de cuviinţă. Vorbim zilnic şi acum cinci minute am vorbit", a spus Hizo.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a a avut o întâlnire cu Lutz Stache, unul dintre investitorii germani interesaţi să cumpere clubul giuleştean, menţionând că cel mai probabil vânzarea se va finaliza la mijlocul lunii noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici