Hizo: Nu cred că Timişoara a fost mai bună decât noi, am pierdut pe mâna noastră

Antrenorul Viorel Hizo a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, în opinia sa, FC Timişoara nu a fost mai bună decât Rapid, iar formaţia sa a pierdut pe propria mână partida cu vicecampioana României, scor 0-1.

13 afișări
Imaginea articolului Hizo: Nu cred că Timişoara a fost mai bună decât noi, am pierdut pe mâna noastră

Hizo: Nu cred că Timişoara a fost mai bună decât noi, am pierdut pe mâna noastră (Imagine: Mediafax Foto)

"În primul rând, vreau să felicit echipa Timişoarei pentru rezultatul obţinut în faţa lui Şahtior. Este un rezultat care nu este la îndemâna oricui. În această seară, parcă am revăzut meciul cu Urziceniul, jucăm bine, cred că în ambele meciuri am avut peste zece situaţii de a marca. Şi la Timişoara am început bine, am avut patru-cinci ocazii în debut, dar fotbalul nu te aşteaptă, te pedepseşte dacă nu fructifici", a declarat antrenorul echipei Rapid.

"Nu cred că Timişoara a fost mai bună decât noi, am pierdut pe mâna noastră. Din păcate, noi avem o problemă mai veche, acea a ratărilor, şi ar trebui să ne preocupe şi să o materializăm prin goluri. Nu pot acuza niciun jucător, pentru că toţi au muncit astăzi. Jocul nostru nu a fost cu nimic inferior celui al Timişoarei. Timişoara nu m-a suprins cu nimic, iar golul a fost primit dintr-un plasament greşit al nostru", a spus Hizo.

Viorel Hizo a menţionat că FC Timişoara este o echipă mult mai bună decât în sezonul precedent.

"Poli este mai bună decât în campionatul trecut şi, dacă tratează cu seriozitate momentele cheie cu VfB Stuttgart, are şanse. Echipele nemţeşti au avut mereu probleme cu echipele româneşti. Nu le convine stilul nostru de joc", a explicat tehnicianul.

Rapid Bucureşti a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în acest sezon al Ligii I, după eşecul din partida cu FC Timişoara, scor 0-1, în etapa a treia a campionatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici