Hocheistul francez Tim Bozon a ieşit din comă. Starea sa se îmbunătăţeşte

Hocheistul francez Tim Bozon, draftat de echipa Montreal Canadiens din NHL, a ieşit din comă, nu se mai află la terapie intensivă, iar stara sa de sănătate se îmbunătăţeşte, a anunţat, miercuri, spitalul canadian unde se află internat sportivul.

86 afișări
Imaginea articolului Hocheistul francez Tim Bozon a ieşit din comă. Starea sa se îmbunătăţeşte

Tim Bozon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După o primă saptămână critică, starea lui Bozon a devenit stabilă. El a ieşit din comă şi se mişcă în jurul patului încercând să se hrănească şi să vorbească.

Medicii de la Spitalul Universitar Regal din Saskatoon au avertizat că recuperea hocheistului va fi de lungă durată.

Tânărul hocheist francez, în vârstă de 19 ani, a fost spitalizat în stare critică la 1 martie din cauza unei meningite.

Tim Bozon s-a născut la Saint-Louis (SUA), acolo unde tatăl său a jucat în perioada 1991-1994, şi a crescut în Elveţia de unde a fost adus în 2011 în liga juniorilor din Canada. În 2012, hocheistul francez a fost draftat de echipa Montreal Canadiens, care i-a oferit un contract pe trei sezoane.

Bozon a participat cu naţionala Franţei la Campionatul Mondial din 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici