Hoffer: În meciul cu România vreau să înscriu primul meu gol pentru naţionala Austriei

Atacantul Erwin Hoffer (Rapid Viena) a declarat că îşi doreşte să înscrie miercuri, în meciul cu România din preliminariile CM 2010, primul său gol pentru naţionala Austriei, pentru care a adunat până acum nouă selecţii, informează Der Kurier.

7 afișări

"Probabil că în atac vom juca eu şi Stefan (n.r. - Maierhofer), coechipierul meu de la Rapid Viena. Ne înţelegem cu ochii închişi. În meciul cu România vreau să marchez primul meu gol pentru echipa naţională", a spus Hoffer.

Atacantul Stefan Maierhofer a a firmat că împreună cu colegul său Hoffer formează un duo "letal". "Erwin marchează de trei ori din patru ocazii. Împreună putem face orice defensivă din lume să se simtă inconfortabil. Şi eu îmi doresc ca Erwin să înscrie miercuri primul său gol pentru Austria", a spus Maierhofer.

Cei doi jucători au marcat împreună în acest sezon 40 de goluri pentru Rapid Viena.

Meciul Austria - România va avea loc, miercuri, de la ora 21.30 şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici