Horia Tecău: Meciul la simplu al Simonei este prioritar

Tenismenul Horia Tecău a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că este mai important ca Simona Halep să se refacă pentru următorul ei meci la simplu, din sferturile de finală, decât să participe în competiţia de dublu mixt pe care cei doi o începuseră la US Open.

301 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău: Meciul la simplu al Simonei este prioritar

Horia Tecău: Meciul la simplu al Simonei este prioritar (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

"Intrând în această competiţie de mixt ştiam de la început că va fi riscul ca Simona să nu poată continua, pentru că are de jucat simplu. Dacă are un meci de trei seturi în care este foarte solicitată, ştiam că va fi greu să intre după aceea la mixt. Simplul este o prioritate mult mai mare pentru ea, îmi doresc să-şi revină şi să fie pregatită pentru următorul meci, asta-i cel mai important. M-am bucurat să joc alături de ea, am câştigat două meciuri, ne-am distrat, ne-am simtit bine, poate o sa mai avem ocazia sa jucam şi alta dată. Deocamdată încercăm amândoi să ne recuperăm şi să fim apţi, eu pentru meciul de dublu, ea pentru meciul de simplu", i-a declarat Tecău corespondentului MEDIAFAX la New York.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale US Open, după ce a învins-o, luni, cu scorul de 6-7 (6), 7-5, 6-2, pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24.

După această partidă, care a durat două ore şi 38 de minute, Simona Halep s-a retras din proba de dublu mixt. Ea şi Tecău urmau să joace la scurt timp după meciul de simplu feminin cu perechea Martina Hingis/Leander Paes (Elvaţia/India), cap de serie numărul 4.

Halep va evolua, miercuri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferurile de finală ale US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici