Horia Tecău: Pentru mine şi Rojer, primul obiectiv este câştigarea Australian Open

Gala Tenisului Românesc i-a strâns pe cei mai buni jucători şi jucătoare de tenis din România, iar de la eveniment nu putea să lipsească nici Horia Tecău, medaliat cu argint la JO de la Rio, acolo unde a făcut echipă cu Florin Mergea.

138 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău: Pentru mine şi Rojer, primul obiectiv este câştigarea Australian Open

Horia Tecău: Pentru mine şi Rojer, primul obiectiv este câştigarea Australian Open (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Întrebat dacă a fost cel mai bun an al carierei sale: “Posibil. S-ar putea ca peste câţiva ani, când mă voi uita în urmă, poate mă voi gândi că a fost cel mai bun. Medalia de argint de la Olimpiadă e una care se apropie foarte mult de cea de aur”.

JO 2020: "Ne dorim să participăm şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 şi să luăm o medalie şi mai strălucitoare".

Planurile de viitor: "2017 e anul în care mă dedic partenerului meu Jean – Julien Rojer. În 2016 am luat o pauză pentru că am vrut să întărim echipa pentru Jocurile Olimpice, lucru care nu prea i-a convenit partenerului meu de la dublu şi au fost şi câteva accidentări care au intervenit în echipă. Pentru noi, primul obiectiv e câştigarea Australian Open, ne dorim să menţinem acest ritm, să câştigăm încă un turneu de Grand Slam şi să revenim la sfârşitul anului pe locul 1.

Ne dorim să câştigăm Australian Open, Wimbledon şi automat, dacă le vom câştiga, vom ajunge şi la Turneul Campionilor".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici