Horia Tecău, Raluca Olaru şi Ioana Mincă vor juca, miercuri, la Wimbledon

Perechea Horia Tecău/Katarina Srebotnik (România/Slovenia), cap de serie numărul 6, va juca, miercuri, în turul trei al probei de dublu mixt de la Wimbledon, împotriva cuplului Raven Klaasen/Raquel Kops-Jones (Africa de Sud/SUA), cap de serie numărul 10, informează site-ul oficial al competiţiei.

382 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău, Raluca Olaru şi Ioana Mincă vor juca, miercuri, la Wimbledon

Horia Tecău, Raluca Olaru şi Ioana Mincă vor juca, miercuri, la Wimbledon (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Partida va fi a treia pe terenul 12, întâlnirile urmând să înceapă de la ora 13.30.

Tot în turul trei al probei de dublu mixt, perechea Raluca-Ioana Olaru/Michael Venus (România/Noua Zeelandă) va întâlni cuplul american Mike Bryan/Bethanie Mattek-Sands, cap de serie numărul unu, în ultimul meci de pe terenul 3.

În proba de dublu junioare, perechea Ioana Mincă/Manca Pislak (România/Slovenia) va întâlni cuplul Usue Maitane Arconada/Charlotte Robillard-Millette (SUA/Canada), cap de serie numărul 2, în ultimul meci de pe terenul 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici