Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, eliminaţi din turneul de la Shanghai

Jean Julien Rojer (19 ATP la dublu) şi Horia Tecău (20 ATP la dublu) au pierdut, joi, în faţa perechii formate din Ivan Dodig (18 ATP la dublu) şi Filip Polasek (25 ATP la dublu), cu scorul de 6(3)-7,7-6(4), 7-10, în optimile turneul de la Shanghai.

78 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, eliminaţi din turneul de la Shanghai

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, eliminaţi din turneul de la Shanghai

În primul set, ambele perechi au avut câte un serviciu pierdut, setul ajungând în tie-break, unde Ivan Dodig şi Filip Polasek s-au impus cu 7-3. Şi cel de-al doilea set a ajuns în tie-break, unde Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au impus cu 7-4, egalând scorul partidei. În setul decisiv, Tecău şi Rojer au pierdut cu 7-10.

Partida dintre cele două echipe s-a întins pe o durată de aproximativ două ore şi cinci minute.

În sferturile de finală, Dodig şi Polasek se vor înfrunta cu perechea formată din Lukasz Kubot şi Marcelo Melo.

Câştigătoarea de anul trecut a turneului de la Shanghai este echipa formată din Lukasz Kubot şi Marcelo Melo care a învins perechea Jamie Murray – Bruno Soares, cu scorul de 6-4, 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici