Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, joacă astăzi în finala de la Washington. ORA meciului

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au obţinut, sâmbătă, calificarea în finala turneului ATP de dublu de la Washington, după ce au trecut în semifinale de australienii Alex De Minaur şi John Peers, scor 6-4, 6-4.

973 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, joacă astăzi în finala de la Washington. ORA meciului

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în finala de la Washington. ORA meciului

După ce, în urmă cu o zi, trecuseră dificil de Bob şi Mike Bryan, Tecău şi Rojer nu au avut mari probleme la duelul cu australienii, impunând-se în două seturi identice, 6-4, 6-4, într-o oră şi 11 minute de joc.

În finala turneului de 500 de puncte de la Washington, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer îi vor înfrunta pe Raven Klaasen şi Michael Venus, favoriţii doi ai întrecerii. Ultimul act are loc duminică, în jurul orei 19:00.

Învingătorii de la Washington vor fi recompensaţi cu 500 de puncte ATP şi un premiu de 123.000 dodlari. Finaliştii vor încasa 300 de puncte şi un cec de 60.200 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici