Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în optimile probei de dublu de la Rogers Cup

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au obţinut calificarea în optimile de finală ale probei de dublu de la Rogers Cup (Montreal, Canada), joi, după ce au trecut de cuplul format din Christian Garin şi Cameron Norrie, scor 6-3, 6-3.

77 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în optimile probei de dublu de la Rogers Cup

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în optimile probei de dublu de la Rogers Cup

Tecău şi Rojer au făcut un joc foarte solid la serviciu, nu au cedat niciun game pe propriul serviciu şi şi-au adjudecat trei break-uri. Cuplul româno-olandez a câştigat partida după 42 de minute.

În optimile de finală de la Montreal, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, cotaţi cu şansa a cincea la câştigarea trofeului îi vor întâlni pe Rajeev Ram şi Joe Salisbury. Partida este programată prima pe terenul 5, joi, în jurul orei 21:00.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vin după un alt turneu excelent disputat în America de Nord. Cei doi au ajuns până în ultimul act la Washington, duminică, unde au cedat dramatic în faţa lui Raven Klaasen şi Michael Venus, scor 6-3, 3-6, 2-10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici