Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturile turneului de la Rotterdam

Perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 4, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului ATP 500 de la Rotterdam, dotat cu premii în valoare de 1,86 milioane de euro.

128 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturile turneului de la Rotterdam

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturile turneului de la Rotterdam

Cuplul româno-olandez a acces în sferturi după ce a dispus de spaniolii Feliciano Lopez şi Marc Lopez, scor 6-4, 6-4.

Tecău şi Rojer s-au mobilizat exemplar în manşa inaugurală a turneului pe care l-au cucerit în anul 2015. Horia şi Julien au câştigat lejer în faţa a doi campioni de Grand Slam, Feliciano Lopez şi Marc Lopez, scor 6-4, 6-4, la capătul unei ore şi 11 minute de joc.

Tecău şi partenerul său au făcut trei break-uri şi au cedat un singur game cu serviciul. Feliciano şi Marc au reuşit cinci aşi, cu unul mai mult decât Horia şi Julien, dar această statistică nu i-a ajutat pe iberici, care au încheiat partida cu trei duble greşeli. Tecău şi Rojer nu au comis nicio dublă greşeală.

Tecău şi Rojer îşi asigură un cec de 15.240 de euro, iar pentru un loc în semifinale se vor lupta cu Robin Haase/Matwe Middelkoop (Olanda) sau Jasper Smit/Jesse Timmermans (Olanda).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici