Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în turul doi la Australian Open

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, s-a calificat, joi, în turul doi al probei de dublu de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

2208 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în turul doi la Australian Open

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în turul doi la Australian Open

Tecău şi Rojer au învins în primul tur, cu scorul de 7-5, 6-2, cuplul Martin Klizan/Serghei Stahovski (Slovacia/Ucraina).

În turul următor, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea Benjamin Becker/Dominic Thiem (Germania/Austria), care a trecut în runda inaugurală, miercuri, de cuplul Paolo Lorenzi/Guido Pella (Italia/Argentina), scor 6-3, 7-6 (4).

Premiul pentru participarea în turul doi al probei de dublu la Australian Open este de 23.000 de dolari australieni.

Tot joi evoluează la dublu masculin la Australian Open echipa formată din Florin Mergea şi Rohan Bopanna, favorită 4, în compania perechii australiene Omar Jasika/Nick Kyrgios.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici