Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat în optimile de finală la Roland Garros

Perechea alcătuită din Horia Tecău şi Kevin Krawietz (Germania), capi de serie numărul 9, în proba de dublu masculin al Marelui Premiu de la Roland Garros, s-au calificat vineri în optimile de finală ale competiţiei, după ce au învins perechea Yen-Hsun Lu (Taiwan)/ Yoshihito Nishioka (Japonia).

96 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat în optimile de finală la Roland Garros

FOTO: Twitter @the_LTA

Cuplul româno-german s-a impus în două seturi, cu 6-2, 6-3, după un meci care a durat o oră şi 10 minute.

În optimi, Tecău şi Krawietz vor întâlni perechea alcătuită din Jamie Murray (Anglia) şi Bruno Soares (Brazilia), capi de serie numărul 7.

Pentru prezenţa în optimile de finală, pe tabloul de dublu masculin Horia Tecău şi Kevin Krawietz vor fi recompensaţi cu 38.272 de euro şi 130 de puncte ATP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici