Horia Tecău va face pereche cu indianca Sania Mirza în proba de dublu mixt de la Wimbledon

Tenismanul Horia Tecău va face pereche cu indianca Sania Mirza în proba de dublu mixt de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, ei fiind cap de serie numărul 6, informează site-ul oficial al competiţiei.

81 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău va face pereche cu indianca Sania Mirza în proba de dublu mixt de la Wimbledon

Horia Tecău va face pereche cu indianca Sania Mirza în proba de dublu mixt de la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tecău şi Mirza, care au ajuns în finală anul acesta la Australian Open, vor intra în competiţie direct în turul doi. Ei vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Mate Pavici/Bojana Jovanovski (Croaţia/Serbia) şi cuplul Jurgen Melzer/Anabel Medina Garrigues (Austria/Spania).

În proba de dublu mixt va participa şi Florin Mergea, care va face perechea cu ucraineanca Elina Svitolina. În primul tur, Mergea şi Svitolina vor întâlni cuplul Andre Begemann/Olga Savciuk (Germania/Ucraina).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici