Horoba: Suntem prieteni vechi cu CFR, dar nu vom fi şi pe teren

Directorul sportiv al grupării Gloria Bistriţa, Ioan Horoba, a declarat, miercuri, că deşi există o prietenie veche cu CFR Cluj, la meciul direct din etapa a VII-a a Ligii I, aceasta va fi dată uitării.

52 afișări
Imaginea articolului Horoba: Suntem prieteni vechi cu CFR, dar nu vom fi şi pe teren

Horoba: Suntem prieteni vechi cu CFR, dar nu vom fi şi pe teren (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu CFR va fi extrem de greu, este o rivalitate mare între noi, multe meciuri au fost pe muchie de cuţit. Îmi e frică pentru faptul că jucătorii de la CFR care nu au evoluat sub comanda lui Andone şi o vor face cu noul antrenor vor să demonstreze că sunt mai buni decât considera fostul tehnician. Vor da totul să-şi arate valoarea. Suntem vecini, prieteni vechi cu CFR, dar când intrăm pe teren lăsăm prietenia la o parte", a spus Horoba.

Ioan Horoba a precizat că, în sezonul trecut, speculaţiile legate de corectitudinea meciului cu CFR au fost nefondate.

"Atunci şapte jucători erau pasibili de suspendare şi n-au jucat, pentru că meciul care urma atunci era vital pentru noi. Aşa a considerat antrenorul. Dacă vă aduceţi aminte, chiar şi aşa era să scoatem un punct", a spus el.

Horoba a afirmat că nici nu se pune problema ca antrenorul Ioan Ovidiu Sabău să plece de la Gloria.

Un bilet la meciul Gloria Bistriţa - CFR Cluj, care va avea loc vineri, de la ora 17.00, în etapa a VII-a a Ligii I, costă 50 de lei, de cinci ori mai scump ca la o partidă obişnuită de pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici