Hoţii de biciclete lovesc la Turul Sloveniei şi Turul Baloise din Belgia

  • Euskaltel-Euskadi şi Baloise Trek Lions au fost ţinta hoţilor de biciclete
  • Ambele echipe nu au putut concura în etapele finale ale curselor de duminică
  • Furturile de acest tip s-au înmulţit în ultima perioadă
992 afișări
Imaginea articolului Hoţii de biciclete lovesc la Turul Sloveniei şi Turul Baloise din Belgia

Sursa foto: Hepta

Două furturi de biciclete de la echipele de ciclism Euskaltel-Euskadi şi Baloise Trek Lions au avut loc concomitent la sute de kilometrii distanţă. Ambele echipe nu au mai putut concura în etapa de duminică programată din Turul Sloveniei respectiv Turul Baloise din Belgia, relatează Cycling News.

Echipa spaniolă a raportat că duba cu toate bicicletele lor a fost furată peste noapte, lăsând echipa de şapte oameni, inclusiv vedetele Txomin Juaristi şi Xabier Azparren, în imposibilitatea de a finaliza cursa.

„Euskaltel-Euskadi a suferit furtul unui vehicul cu toate bicicletele în el la Turul Sloveniei. Deci nu putem concura în etapa a cincea, care este şi ultima”, a anunţat echipa printr-un comunicat. 

Echipa belgiană a suferit şi ea aceeaşi soartă înaintea etapei 5 de 195 km de la Bruxelles, lăsându-i pe Lars van der Haar, Joris Nieuwenhuis şi colegii de echipă în imposibilitatea de a participa astăzi.

Într-o declaraţie emisă pe Instagram, echipa a scris: „Aseară am fost victimele unui furt de biciclete. Din păcate, nu este posibil să începem astăzi în ultima etapă a Turului Baloise din Belgia. Aşteptăm ancheta poliţiei.”

Incidentele de acest tip sunt departe de a fi prima dată când echipele de ciclism suferă furturi în masă. În noiembrie anul trecut, SD Worx a căzut victima unui furt masiv, în timp ce la începutul anului, Academia de Ciclism din Israel a rămas fără 22 de biciclete într-o tabără de antrenament din Spania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici