Hugo Broos ar putea pregăti echipa FC Vaslui

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, joi, că noul antrenor al echipei va fi, cel mai probabil, belgianul Hugo Broos, care în sezonul 2003/2004, pe când pregătea pe Anderlecht, a eliminat formaţia Rapid din turul II preliminar al Ligii Campionilor.

19 afișări
Imaginea articolului Hugo Broos ar putea pregăti echipa FC Vaslui

Hugo Broos ar putea pregăti echipa FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

Rapid Bucureşti a fost eliminată de Anderlecht Bruxelles din turul II preliminar al Ligii Campionilor, după 0-0 la Bucureşti şi 3-2 în Belgia, după ce campioana României conducea, la pauză, la Bruxelles, cu scorul de 2-0.

"Faptul că am câştigat la Comisia de Disciplină şi jucăm în Cupa UEFA Intertoto, ne obligă ca până luni să semnăm contractul cu noul antrenor. Cel mai probabil cu Hugo Broos", a spus Porumboiu.

Antrenorul belgian Hugo Broos a vizitat, joi, stadionul echipei FC Vaslui şi terenul de antrenament, împreună cu finanţatorul grupării din Liga I, Adrian Porumboiu. Cei doi nu au dorit să ofere niciun fel de declaraţii.

Hugo Broos, născut la data de 10 aprilie 1952, a evoluat pe postul de fundaş la Anderlecht Bruxelles şi FC Bruges, iar până în februarie 2008 a antrenat echipa KRC Genk. De asemenea, Broos are şi 31 de prezenţe în naţionala Belgiei.

Între 1991 şi 1997 a pregătit echipa FC Bruges, câştigând două titluri şi trei cupe al Belgiei. În perioada 2002-2005 a antrenat formaţia Anderlecht, cu care a reuşit să câştige campionatul în sezonul 2003/2004. În 1992, 1996, 2004 şi 2007 Broos a fost desemnat antrenorul anului în Belgia.

Hugo Broos este cel de-al patrulea tehnician cu care finanţatorul Adrian Porumboiu negociază pentru preluarea postului de antrenor, după Mihai Stoichiţă, italianul Cristiano Bergodi şi germanul Petr Sander. FC Vaslui a rămas fără antrenor după ce contractul tehnicianului Emil Săndoi nu a fost prelungit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici