Hugo Lloris şi-a prelungit contractul cu Tottenham

Clubul Tottenham Hotspur a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că portarul francez Hugo Lloris şi-a prelungit contractul, noul său acord fiind valabil cinci ani.

51 afișări
Imaginea articolului Hugo Lloris şi-a prelungit contractul cu Tottenham

Hugo Lloris (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am discutat cu preşedintele şi ştiu că clubul mai ambiţios ca niciodată. Este foarte importat să mă simt ca acasă la echipă şi ca familia mea să se simtă bine. Am o relaţie foarte bună cu clubul şi cu fanii. Venirea lui Mauricio Pochettino este de asemenea importantă. Şi el este ambiţios. Totul este clar în mintea mea şu am semnat un nou contract pentru că am încredere în club şi sunt sigur că vom progresa. Sezonul trecut nu a fost aşa cum ne doream, dar am reuşit totuşi să terminăm campionatul pe locul 6. Ştim că trebuie să devenim mai buni", a declarat Lloris pentru site-ul oficial.

Hugo Lloris este legitimat la Tottenham Hotspur din august 2012.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici