Huligan argentinian, împuşcat mortal după meciul Estudiantes-Banfield

Un huligan argentinian în vârstă de 27 de ani a fost împuşcat mortal, la două ore după ce meciul Estudiantes-Banfield a fost întrerupt din cauza unor incidente provocate de suporteri, a anunţat, marţi, poliţia locală.

146 afișări
Imaginea articolului Huligan argentinian, împuşcat mortal după meciul Estudiantes-Banfield

Huligan argentinian, împuşcat mortal după meciul Estudiantes-Banfield (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suporterul Sebastian Tejada, care susţinea formaţia Banfield, a decedat, după ce a fost împuşcat în cap în timp ce se deplasa cu o motocicletă, la două ore după meci", a precizat poliţia.

Anchetatorii presupun că a fost vorba despre "o reglare de conturi între bande rivale".

Meciul din etapa a XV-a a campionatului Argentinei, dintre Estudiantes La Plata şi Banfield, a fost întrerupt în minutul 13, din cauza petardelor aruncate de suporteri în direcţia portarului echipei adverse. Portarul echipei Banfield, Christian Lucchetti, a căzut în genunchi ţinându-şi capul între mâini şi a afirmat că nu mai poate continua, astfel că arbitrul a oprit meciul. În momentul întreruperii, Banfield conducea cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici