Iancu: Herea, Curtean şi Amuneke, transferaţi la FC Timişoara

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că jucătorii Ovidiu Herea, Alexandru Curtean şi Kevin Amuneke vor evolua din retur la gruparea bănăţeană, urmând să semneze contracte valabile cinci sezoane.

17 afișări
Imaginea articolului Iancu: Herea, Curtean şi Amuneke, transferaţi la FC Timişoara

Iancu: Herea, Curtean şi Amuneke, transferaţi la FC Timişoara

"FC Timişoara a ajuns la un acord şi cu cluburile de care aparţin şi cu jucătorii pentru transferurile lui Herea, Curtean şi Amuneke. Totul este stabilit, ei urmează să sosească la Timişoara, iar luni sau marţi vor semna contracte pe cinci ani. Sunt contracte standard iar durata lor se explică prin faptul că toţi sunt jucători tineri", a spus Iancu.

Oficialul grupării timişorene nu a dorit să divulge suma pe care o va plăti FC Timişoara în schimbul mijlocaşului echipei Rapid, Ovidiu Herea. "Suma este confidenţială. În transfer nu este implicat absolut deloc clubul Progresul pentru că jucătorul este în proporţie de 100 la sută al Rapidului", a adăugat preşedintele.

Amuneke este urmărit de mai mult timp de FC Timişoara, susţine Iancu. "Noi îl urmărim de mult timp pe Amuneke. Din ce ştiu este frate sau văr cu celebrul Amuneke. În tur a jucat la o formaţie din Suedia (n.r. - IFK Norrkoping). Eu sunt sigur că şi el şi ceilalţi doi jucători vor fi de un real folos Timişoarei", a precizat Marian Iancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici