Iancu: Se fac intervenţii pentru amânarea procesului penal al FRF

Preşedintele grupării FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că ştie că se fac intervenţii din partea conducerii Federaţiei Române de Fotbal, pe lângă procurorii de la Curtea de Apel Bucureşti, pentru tergiversarea procesului penal intentat FRF.

7 afișări
Imaginea articolului Iancu: Se fac intervenţii pentru amânarea procesului penal al FRF

Iancu: Se fac intervenţii pentru amânarea procesului penal al FRF (Imagine: Mediafax Foto)

"Pe cei de la federaţie i-a speriat că Dragomir, dacă ar fi mers la TAS, ar fi spus adevărul. Numai în România şi la FRF adevărul nu contează. Contează doar ceea ce îşi doresc ei şi ce e în interesul lor. Aşa sunt ei construiţi. Din păcate procurorii de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti nu vor să-şi facă treaba. Nu ar trebui să ia în calcul intervenţiile meschine sau pilele celor din federaţie, ale lui Mircea Sandu sau Adalbert Kassai, şi să pună pe rol acest proces. Pentru că poliţia şi-a făcut datoria", a declarat Iancu.

"Tragerea aceasta de timp nu mă face să cred decât că probabil unele influenţe îi fac să tergiverseze rezolvarea acestui caz. Noi am făcut o plângere penală şi cazul este instrumentat de un an şi jumătate. Din nefericire procurorii de la lângă Curtea de Apel Bucureşti nu îşi fac treaba în sensul că durează foare mult. Pe mine pilele şi relaţiile mă lasă rece şi sper că nici ei să nu se lase influenţaţi de acestea, pentru că lucrurile degenerează. Eu am cerut o audienţă, mâine mă văd cu procurorul de la acest Parchet şi voi depune toate documentele în acest caz. Simt că se fac intervenţii şi se forţează pentru a nu se rezolva această problemă", a mai spus Iancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici