Iancu spune că transferul lui Bădoi se va finaliza astăzi

Preşedintele clubului Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că transferul mijlocaşului echipei Steaua, Valentin Bădoi, se va finaliza în cursul zilei de astăzi, gruparea bănăţeană urmând să cedeze cele 30 de procente care le deţine asupra fundaşului Ifeany Emeghara.

2 afișări
Imaginea articolului Iancu spune că transferul lui Bădoi se va finaliza astăzi

Iancu spune că transferul lui Bădoi se va finaliza astăzi

"Tranzacţia pentru Bădoi este pe final şi normal ar fi să se concretizeze şi să se semneze în cursul zilei de astăzi. Nu ţin eu personal legătura cu cei de la Steaua, dar astăzi se va rezolva totul. Preţul lui Bădoi este acel procent de 30 la sută pe care îl deţinem la Emeghara", a explicat Iancu.

Contactat telefonic, preşedintele Consiliului Director al grupării bănăţene, Gheorghe Chivorchian, a afirmat, marţi, că a ajuns la un acord cu Valentin Bădoi. "Aşteptăm răspunsul final de la Steaua pentru ca totul să se rezolve. Sperăm să se facă astăzi. Noi cu jucătorul am ajuns la o înţelegere, nu sunt probleme. În mare, totul e rezolvat, aşteptăm doar un telefon", a menţionat Chivorchian.

Şi Adrian Ilie, managerul sportiv al FC Steaua, confirmă înţelegerea cu Poli pentru Bădoi: "Din câte ştiu, Bădoi va ajunge sută la sută la Timişoara, el e deja plecat de la Steaua".

Valentin Bădoi a fost transferat de Steaua de la Rapid la sfârşitul lunii mai a anului trecut, în schimbul a 550.000 de euro. Din cele 19 etape disputate în acest sezon, Bădoi a evoluat la Steaua doar în zece partide, de cinci ori fiind titular şi de 5 ori rezervă. În urma transferului lui Emeghara de la Poli Timişoara la Steaua, gruparea bănăţeană ar fi trebuit să mai primească 30 la sută din suma ce ar fi încasat-o Steaua în cazul unei vânzări ulterioare a fundaşului nigerian.

După ce finanţatorul Gigi Becali a anunţat recent că există o listă de opt jucători ce vor fi disponibilizaţi, conducerea FC Steaua a avut, marţi după-amiază, o şedinţă la sediul clubului cu fotbaliştii, în cadrul căreia au fost anunţaţi cei care nu mai intră în planurile grupării din Bulevardul Ghencea. Adrian Ilie a afirmat că "lista" a fost redusă la patru jucători plus un al cincilea accidentat, însă nu i-a numit. Unul dintre aceştia este Dorel Zaharia, iar altul este Valentin Bădoi. Alţi fotbalişti căzuţi în dizgraţia patronului sunt Vasilică Cristocea, Marius Croitoru, Victoraş Iacob şi Adrian Neaga. Dintre aceştia, se pare că Neaga a fost păstrat în lot pentru moment, iar Iacob este fotbalistul cu probleme medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici