Ianis Hagi a marcat golul victoriei pentru Rangers

  • Ianis Hagi e în revenire de formă în Scoţia, la echipa sa de club, Glasgow Rangers.
  • Fiul Regelui a marcat, sâmbătă, în derby-ul etapei cu numărul 20 din Scothis Premiership.
1789 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a marcat golul victoriei pentru Rangers

Ianis Hagi a marcat golul victoriei pentru Rangers

Hagi a fost titular în partida cu a treia clasată, Hibernian, şi a marcat unicul gol al meciului în minutul 33, fiind, însă, aproape de a provoca şi un penalty pentru adversari.

Steven Gerrard l-a introdus titular pe Ianis Hagi în meciul de sâmbătă dintre Glasgow Rangers şi Hibernian FC, derby-ul dintre ocupantele locurilor 1 şi 3 în Scotish Premiership.

Connor Goldson şi Leon Balogun au deschis spectacolul ratărilor pentru gazde.

Hagi a trimis şi el foarte puţin pe lângă poartă cu un şut de la distanţă, în minutul 31.

Peste două minute, românul a primit o centrare la semiînălţime în interiorul careului, de unde a marcat singurul gol al partidei.

Hibernian a fost mai ofensivă în partea secundă. Hagi a vrut să demonstreze că merită încrederea lui Gerrard şi a făcut şi faza de apărare, unde a salvat pe Rangers de la primirea unui gol. A fost o fază la care putea foarte bine să gafeze, deoarece a ridicat piciorul la limită la tentativa lui Joe Newell de a trimite mingea spre poartă cu capul.

Românul a fost schimbat de Gerrard spre finalul meciului, golul său ducând pe Rangers la 50 de puncte în fruntea clasamentului, secondată la mare distanţă de rivala istorică Celtic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici