Ianis Hagi a marcat unicul gol al partidei Glasgow Rangers-St. Johnstone

  • Glasgow Rangers a învins miercuri seara, pe teren propriu, echipa St. Johnstone, singurul gol al partidei fiind marcat de Ianis Hagi.
225 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a marcat unicul gol al partidei Glasgow Rangers-St. Johnstone

Ianis Hagi a marcat unicul gol al partidei Glasgow Ranger-St. Johnstone

Glasgow Ranger s-a impus la limită, pe teren propriu, în faţa celor de la St. Johnstone, cu 1-0, în cea de a 27-a rundă a primei ligi scoţiene.

St. Johnstone venea după 7 meciuri fără înfrângere şi, în ciuda diferenţei de valoare, promitea a fi un adversar dificil.

Rangers a dominat prima repriză, fără însă să fructifice ocaziile de poartă create. Ianis Hagi a început titular, după ce cu o etapă în urmă fusese rezervă neutilizată.

În repriza a doua, Hagi a primit o pasă în flancul drept, în apropierea careului, şi a traversat terenul prin faţa careului, cu mingea la picior. Când a ajuns perpendicular pe poartă a şutat puternic şi a plasat printre
4 adversari, în stânga portarului Clark, deschizând scorul (1-0, min 52).

În ciuda dominării clare, Rangers nu a mai reuşit să înscrie până la final. Hagi a fost înlocuit de Gerrard în minutul 81.

Cu această victorie, Glasgow Rangers se distanţează în fruntea clasamentului, la 23 de puncte de rivala Celtic.

Ianis Hagi, declarat omul mieciului, i-a adus lui Steven Gerrard cea de-a 100-a victorie ca antrenor al liderului din Scoţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici