Ianis Hagi a suferit o accidentare gravă şi va lipsi 6 luni de pe gazon

Ianis Hagi (23 de ani) a suferit o ruptură a ligamentelor şi va rata restul sezonului.

570 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a suferit o accidentare gravă şi va lipsi 6 luni de pe gazon

Ianis Hagi a suferit o accidentare gravă şi va lipsi 6 luni de pe gazon

Ianis Hagi (23 de ani) a suferit o ruptură a ligamentelor şi va rata restul sezonului.

Ianis Hagi s-a accidentat vineri seară, în confruntarea pe care Rangers a avut-o în faţa celor de la Stirling Albion, în Cupa Scoţiei, 4-0. Mijlocaşul român a fost titular şi a părăsit terenul după 14 minute, acuzând dureri la genunchiul drept, în urma unei ciocniri pe care a avut-o cu un fundaş advers.

Ianis a fost operat ieri şi va sta pe bară aproximativ 6 luni. Internaţionalul român a suferit o ruptură a ligamentelor.

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, antrenorul olandez de la Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a confirmat: „Ianis Hagi a avut nevoie de o operaţie. A făcut-o ieri.

Din păcate, nu îl vom mai putea folosi în restul sezonului. Am vorbit ieri cu el, este pozitiv, concentrat şi sunt sigur că recuperarea va decurge rapid”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici