Ianis Hagi, curtat de un club din Italia după transferul la Rangers

  • Ianis Hagi a primit o ofertă din Italia la scurt timp după ce a fost transferat de Rangers
  • Lazio insistă pentru transferul românului
  • Scoţienii l-au transferat pentru 5 milioane de euro de la Genk
1785 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, curtat de un club din Italia după transferul la Rangers

Sursa foto: profimedia

Ianis Hagi nu duce lipsă de oferte după transferul la Rangers Glasgow. Se pare că italienii de la Lazio Roma doresc ca mijlocajul român să evolueze pentru ei.

Gazzeta dello Sport şi agentul Giovani Becali au anunţat mutarea, după ce clubul scoţian a activat opţiunea de cumpărare a românului. Rangers a plătit 5 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Ianis de la Genk, după ce acesta a fost iniţial împrumutat la scoţieni.

Din cauza situaţiei actuale generate de coronavirus, campionatul de fotbal al Scoţiei a fost anulat iar Celtic a fost desemnată campioană.

Antrenorul Simone Inzaghi şi directorul sportiv Igli Tare insistă pentru transferul jucătorului român. Regulamentul FIFA prevede sancţiuni în cazul în care un jucător este transferat imediat de clubul care l-a cumpărat, dar în contextul actual se pot face excepţii, iar pe acest fapt se bazează echipa din capitala Italiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici