Ianis Hagi, inclus de presa belgiană pe lista celor mai mari transferuri neinspirate. Fiul lui Gică Hagi, in TOP 10 transferuri eşuate

Presa din Belgia l-a inclus pe Ianis Hagi pe lista celor mai mari transferuri neinspirate. Belgienii consideră că evoluţiile lui Hagi sunt dezamăgitoare raportate la suma de transfer plătită de Genk.

1202 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, inclus de presa belgiană pe lista celor mai mari transferuri neinspirate. Fiul lui Gică Hagi, in TOP 10 transferuri eşuate

Ianis Hagi, inclus de presa belgiană pe lista celor mai mari transferuri neinspirate

Pe lista alcătuită de Voetbalnieuws.be, Ianis Hagi se poziţionează pe locul 10. Dimitri de Conde l-a dorit pe Hagi la Genk, iar conducerea clubului a plătoit patru milioane de euro pentru mijlocaşul român. Hagi a ales să semneze cu Genk după ce a fost ofertat de mai multe cluburi europene, printre acestea numărându-se şi Spartak Moscova. Belgienii spun despre Hagi că nu a reuşit să convingă nici sub comanda lui Felice Mazzu şi nici sub îndrumarea lui Hannes Wolf.

În acest sezon, pentru Genk, Hagi a înscris trei goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Samir Nasri este considerat a fi cea mai nereuşită achiziţie din campionatul Belgian. Deşi a avut evoluţii fantastice la echipe precum Arsenal, Manchester City, Sevilla sau West Ham, pentru Anderlecht a reuşit să marcheze doar două goluri în nouă apariţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici