Ianis Hagi, lăudat de presa din Belgia după evoluţia din ultimul meci al lui Genk

Ianis Hagi (20 de ani) a început perfect aventura de la Genk, iar asta se vede din laudele pe care le primeşte din partea jurnaliştilor din Belgia şi nu numai. Fiul ”Regelui” i-a cucerit cu evoluţiile foarte bune şi rapiditatea cu care s-a acomodat într-un campionat important.

4045 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, lăudat de presa din Belgia după evoluţia din ultimul meci al lui Genk

Ianis Hagi, lăudat de presa din Belgia după evoluţia din ultimul meci al lui Genk

es.besoccer.com. - "Deşi a jucat doar 15 minute, Ianis Hagi a strălucit din nou. E imposibil să nu te îndrăgosteşti de jocul său. De fiecare dată când intră pe teren, fiul marelui Ianis Hagi revoluţionează jocul lui Genk. El nu e încă un titular indiscutabil, însă în curând se va trasforma într-unul. Semifinalist la Euro U21, Ianis a dat un assist de senzaţie, trimiţând o pasă perfectă de 40 de metri".

sporza.be - "Ianis Hagi a instrumentat golul de 4-0 al lui Samatta, care şi-a desăvârşit opera cu un hat-trick”.

newsbeezer.com - "Trimis în teren în minutul 76, Ianis Hagi a ajutat decisiv echipa pentru a înscrie golul de 4-0. Românul l-a angajat magistral, din propria jumătate, pe Samatta, care a reuşit tripla".

Statisticile lui Ianis Hagi după transferul la Genk: 4 meciuri (142 de minute), un gol şi o pasă de gol.

Taguri:
ianis hagi,
laude,
genk

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici