Ianis Hagi va semna prelungirea contractului cu Fiorentina

Cu un salariu de 7.500 de euro pe lună, Ianis Hagi a fost inclus de jurnaliştii italieni în topul celor mai prost plătiţi fotbalişti din Serie A, dar lucrurile s-ar putea schimba rapid pentru fiul lui Gheorghe Hagi.

804 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi va semna prelungirea contractului cu Fiorentina

Ianis Hagi va semna prelungirea contractului cu Fiorentina (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Arhiva Foto)

În luna decembrie, oficialii Fiorentinei au anunţat că vor demara negocierile cu Ianis Hagi şi Federico Chiesa, doi dintre tinerii de viitor din lotul lui Paulo Sousa, pentru prelungirea contractelor şi mărirea salariilor, iar conducătorii de pe Artemio Franchi s-au ţinut de cuvânt. Site-ul oficial al grupării viola anunţă că Federico Chiesa a semnat o nouă înţelegere, până în 2021, iar următorul pe listă este fiul lui Gică Hagi, care ar urma să semneze prelungirea contractului în următoarele zile.

În acest moment, Ianis Hagi câştigă 90.000 de euro pe an la Fiorentina, iar mărirea de salariu primită de Chiesa l-a transformat pe Ianis în cel mai prost plătit fotbalist din lotul echipei mari. La polul opus se află spaniolul Borja Valero, care este cel mai bine plătit fotbalist al Fiorentinei, cu un salariu lunar de 90.000 de euro.

În ultimele luni, Ianis a avut evoluţii apreciate la Fiorentina Primavera, reuşind să devină unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la formaţia de tineret a clubului toscan.

Actuala înţelegere a lui Ianis cu Fiorentina expiră în vara lui 2019.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici