Ianis Zicu a ajuns la Sofia şi în proporţie de 99 la sută va semna cu ŢSKA

Mijlocaşul echipei FC Timişoara, Ianis Zicu, a ajuns, miercuri, la Sofia unde va efectua vizita medicală şi în proporţie de 99 la sută va semna un contract cu formaţia ŢSKA, a anunţat cotidianul TopSport, citându-l pe Ioan Becali.

83 afișări
Imaginea articolului Ianis Zicu a ajuns la Sofia şi în proporţie de 99 la sută va semna cu ŢSKA

Ianis Zicu a ajuns la Sofia şi în proporţie de 99 la sută va semna cu ŢSKA (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

"Transferul este realizat în proporţie de 99 la sută. Rămâne doar ca jucătorul să treacă vizita medicală şi să semneze contractul. Dacă eu sunt aici înseamnă că nu sunt probleme între jucător şi clubul FC Timişoara", a spus Becali la sosirea la Sofia, în timp ce Zicu a refuzat să vorbească cu jurnaliştii.

Mijlocaşul Ianis Zicu, în vârstă de 27 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile Dinamo Bucureşti, FCM Câmpina, Farul Constanţa, Internazionale Milano, FC Parma, Rapid Bucureşti şi FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici