Ibrahim Dossey va fi operat la piciorul stâng

Portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, ghanezul Ibrahim Dossey, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că va fi supus unei intervenţii chirurgicale la piciorul stâng din cauza unei infecţii provenite de la o rană mai veche şi netratată la timp.

2 afișări
Imaginea articolului Ibrahim Dossey va fi operat la piciorul stâng

Ibrahim Dossey va fi operat la piciorul stâng

"Ieri am fost la o radiografie la spital pentru a vedea dacă este afectat şi osul, dar nu sunt probleme decât cu infecţia. E o rană netratată la timp de la o contuzie pe care am suferit-o în tur, dar nu am avut cum să mă operez până acum. O să merg la spital să vedem când mă vor opera, dar am venit la club să anunţ doctorul echipei şi urmează acum să merg cu acesta la medic, la Craiova, cel mai probabil joi, când va fi programată vizita medicală a echipei", a spus Dossey.

La rândul său, medicul echipei Pandurii Târgu Jiu, Ion Şerban, susţine că încearcă să găsească alte soluţii la problemele de sănătate ale jucătorului, pentru a se evita o intervenţie chirurgicală. "Nu se mai poate antrena cu echipa, pentru că are probleme la un deget unde a avut, din tur, o infecţie. Am fost la radiografie cu el şi nu sunt probleme deosebite, dar, într-un fel, trebuie rezolvată această chestiune. Dacă se va putea prin alte metode de tratament, nu va fi operat. Încercăm, totuşi, să găsim soluţii care să nu-l afecteze pe o perioadă prea mare", a spus Şerban.

Antrenorul Joaquim Teixeira are, în acest moment, trei portari în lot, portughezii Mingote şi Adriano şi ghanezul Dossey, iar la echipă se mai află un goal-keeper în probe, bielorusul Iuri Tsigalko, care a mai evoluat la Dinamo Brest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici