Iga Swiatek, cea mai valoroasă jucătoare de tenis a momentului, pusă la încercare de o româncă

La turneul WTA de la Varşovia, poloneza aflată pe locul 1 mondial a trecut în două seturi de Gabriela Lee (fostă Talabă).

2961 afișări
Imaginea articolului Iga Swiatek, cea mai valoroasă jucătoare de tenis a momentului, pusă la încercare de o româncă

Iga Swiatek, cea mai valoroasă jucătoare de tenis a momentului, pusă la încercare de o româncă

Iga Swiatek, 21 de ani, a învins-o astăzi pe românca Gabriela Lee în minimum de seturi, scor 6-3, 6-2, după o oră şi 13 minute de joc. Meciul a contat pentru optimile de finală ale competiţiei.

În vârstă de 26 de ani, Gabriela Lee ocupă locul 146 mondial. S-a calificat pe tabloul principal din postura de lucky loser, fiind învinsă în ultimul tur al calificărilor de românca Alexandra Ignatik (fostă Cadanţu), 32 de ani şi locul 154 WTA.

În primul tur de pe tabloul principal, Lee a trecut de o altă româncă, Raluca Georgiana Şerban (25 de ani, locul 185 WTA), sportivă care reprezintă Cipru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici