Iga Swiatek, numărul unu mondial, eliminată în turul trei de la Australian Open

Iga Swiatek, numărul unu mondial, a fost eliminată sâmbătă în turul trei de la Australian Open de cehoaica Linda Noskova, în vârstă de 19 ani, relatează BBC.

386 afișări
Imaginea articolului Iga Swiatek, numărul unu mondial, eliminată în turul trei de la Australian Open

Sursă foto: Hepta/Mediafax Foto

Poloneza (22 de ani), care era favorită la câştigarea turneului, părea să aibă controlul partidei, dar până la urmă Noskova s-a impus cu 3-6, 6-3, 6-4 pe Rod Laver Arena.

"Sunt fără cuvinte", a declarat Noskova (locul 50 WTA), care a ajuns pentru prima dată într-o astfel de fază a unui turneu major.

"Ştiam că va fi un meci extraordinar cu numărul unu mondial, dar nu credeam cu adevărat că se va termina aşa”, a mai spus Noskova.

În următoarea partidă Noskova o va întâlni pe ucraineanca Elina Svitolina, cap de serie numărul 19.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici