Ilie Balaci: Am acceptat să fiu director tehnic la Universitatea

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a afirmat că a acceptat funcţia de director tehnic al grupării craiovene, pentru a ajuta clubul din Bănie, însă a menţionat că este o situaţie temporară, el intenţionând să-şi găsească un nou loc de muncă.

24 afișări
Imaginea articolului Ilie Balaci: Am acceptat să fiu director tehnic la Universitatea

Ilie Balaci: Am acceptat să fiu director tehnic la Universitatea (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu s-a schimbat nimic, fac tot ceea ce făceam înainte, adică nimic concret. Nu am niciun fel de implicare efectivă la Universitatea Craiova. Am acceptat această nouă numire până îmi găsesc alt loc de muncă, iar în cel mult o săptămână se va rezolva şi acest lucru, vă voi spune ce o să fac. Am întins o mână de ajutor echipei, pentru că Universitatea înseamnă ceva deosebit pentru mine. Eu am acest carnet PRO, pe care mi l-a acordat FIFA, datorită celor două cupe ale campionilor pe care le-am cucerit, dar de rezultate va răspunde antrenorul numit de club, aşa că este doar ceva temporar", a spus Balaci.

Oficialul craiovean crede că Universitatea va găsi în perioada următoare un antrenor care să îndeplinească cerinţa FRF de a avea licenţă PRO.

"Cu siguranţă Universitatea va găsi pe altcineva care să acopere această cerinţă, de a avea licenţă PRO. Oricum, condiţia impusă de regulament pentru a accepta această funcţie, de director tehnic la Universitatea, era să stau pe banca tehnică, iar din moment ce nu eu mă ocup de pregătirea echipei şi nu răspund de rezultate, nu văd de ce ar trebui să mă complac în această situaţie. Ce sens are să ne călcăm pe picioare acolo, pe bancă, dacă doar unul este responsabil?", a declarat Balaci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici