Ilie Balaci, manager general la Universitatea Craiova

Ilie Balaci a fost numit, duminică, în funcţia de manager general al clubului Universitatea Craiova, în cadrul căruia a ocupat până în prezent postul de manager sportiv.

1 afișare
Imaginea articolului Ilie Balaci, manager general la Universitatea Craiova

Ilie Balaci, manager general la Universitatea Craiova

Balaci a fost numit în această funcţie ţinându-se cont de relaţia de prietenie dintre el şi tehnicianul Florin Cioroianu. Cei doi se vor putea consulta în privinţa deciziilor de la echipă, dar de rezultate va răspunde Cioroianu.

"Cred că este cea mai bună decizie. Ilie Balaci merită mult de la noi. Cred că atunci când l-am adus antrenor la Craiova nu a avut sprijin", a declarat finanţatorul Adrian Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici