Ilie Năstase a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Craiova

Fostul tenismen Ilie Năstase a primit, joi, în plenul şedinţei Consiliului Municipal Craiova, titlul de cetăţean de onoare al oraşului, pe care aleşii locali i l-au conferit pentru că a fost "un adevărat ambasador al valorilor autentice româneşti".

22 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Craiova

Ilie Năstase a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

Consilierii municipali craioveni au decis să-i acorde fostului tenismen această distincţie în octombrie 2007, însă Ilie Năstase nu a ridicat-o până acum.

Ilie Năstase a fost invitat, joi, să participe pentru câteva minute la şedinţa ordinară a Consiliului Municipal Craiova, prilej cu care primarul Antonie Solomon i-a înmânat acestuia titlul de cetăţean de onoare al Craiovei.

"Vreau să-i înmânez titlul de cetăţean de onoare al Craiovei lui Ilie Năstase. Programul lui a fost destul de încărcat şi nu a apucat să ajungă la Craiova. De fapt, în ultima vreme a ajuns de trei ori la Craiova, vă daţi seama că a început să iubească acest oraş", a declarat Solomon.

Potrivit acestuia, titlul i-a fost conferit lui Năstase "pentru întreaga activitate de excepţie, pentru faptul că a fost un adevărat ambasador al valorilor autentice româneşti".

Ilie Năstase a spus că, odată cu primirea titlului de cetăţean de onoare, va ajunge mai des la Craiova.

"Mulţumesc pentru titlu şi am să vin mai des pe la Craiova. A trebuit să aştept, să termin cu tenisul şi să ajung la Craiova, care nu este locul unde m-am născut eu, dar s-ar fi putut foarte bine. După cum m-aţi primit cred că ăia de la Bucureşti sunt proşti, nu au înţeles nimic. Aici se fac lucruri pe care la Bucureşti încă se gândesc să le facă sau nu vor să le facă. Nu sunt om politic. Am fost odată şi m-am săturat. Mă uit în toată ţara, pe unde am fost, şi la Sibiu, şi la Cluj, şi la Timişoara. Dacă s-ar mişca şi cei de la Bucureşti cum vă mişcaţi aici în provincie, ar arăta altfel Bucureştiul", le-a spus Ilie Năstase consilierilor craioveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici