Ilie Năstase: Halep nu trebuie să spună că nu o poate învinge pe Serena Williams

Fostul tenisman Ilie Năstase a sfătuit-o pe Simona Halep să nu mai spună că are probleme şi nu poate câştiga împotriva jucătoarei Serena Williams, ci să declare că aceasta este singura din clasamentul WTA pe care doreşte să o învingă.

235 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: Halep nu trebuie să spună că nu o poate învinge pe Serena Williams

Ilie Năstase: Halep nu trebuie să spună că nu o poate învinge pe Serena Williams

"Dacă Halep prinde o formă bună la turneele de Grand Slam atunci are o şansă la primul loc mondial, totul depinde de ea. Ea poate să câştige un turneu de Grand Slam pentru că le-a bătut pe toate celelalte adversare în alte turnee. În afară de ce spune ea, că are probleme cu Serena şi nu a bătut-o niciodată. Tot zice că nu crede că poate să o bată, dar e rău să spui asta. Halep ar trebui să spună că numai pe Serena vrea să o bată de acum înainte", a afirmat, joi, Ilie Năstase.

După progresul Simonei Halep, Năstase speră ca România să fie reprezentată cu succes şi în concursurile masculine. "Tenisul este un joc de încredere. Iar atunci când câştigi ai altă încredere. Simona avea probabil şi înainte încredere în ea, dar nu câştiga. Până acum am fost mai buni la băieţi în tenis, dar cred că e un ciclu, acum fetele sunt mai bune. Sper să revină şi băieţii din urmă", a precizat fostul tenisman.

Ilie Năstase a fost prezent, joi, la un eveniment organizat cu ocazia semnării unui parteneriat între Federaţia Română de Tenis, Federaţia Română de Nataţie şi Petatlon Modern şi Fundaţia Olimpică Română cu Mercedes-Benz România.

Simona Halep va ocupa, începând de luni, locul 5 mondial, o performanţă ce nu a mai fost reuşită de nicio jucătoare de tenis din România de la crearea ierarhiei WTA, în noiembrie 1975.

Halep, acum pe locul 7 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Casey Dellacqua (Australia) şi calificându-se astfel în semifinalele turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 5.946.740 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici