Ilie Năstase: Întâlnirea Canada - România depinde în bună măsură de meciul Begu - Bouchard

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că întâlnirea de Fed Cup Canada - România din play-off-ul pentru Grupa Mondială va depinde în mare măsură de meciul dintre Irina-Camelia Begu şi Eugenie Bouchard (locul 7 WTA), cea mai bună jucătoare a adversarelor.

338 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: Întâlnirea Canada - România depinde în bună măsură de meciul Begu - Bouchard

Ilie Năstase: Întâlnirea Canada - România depinde în bună măsură de meciul Begu - Bouchard (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Meciul este unul greu. Nu cunosc aşa de bine toate fetele din echipa Canadei, dar eu cred că meciul depinde în bună măsură de ce face Begu cu Bouchard. Şi bineînţeles de meciul de dublu. Şanse avem, asta este clar, dar este importantă şi forma fetelor la momentul întâlnirii", a afirmat Năstase.

Faptul că întâlnirea va avea loc în Canada va fi un dezavanttaj pentru echipa României, este de părere Năstase. "Era mai bine dacă jucam acasă. Normal că jucând în deplasare e un dezavataj", a adăugat fostul tenisman.

Echipa de Fed Cup a României va întâlni formaţia Canadei, în deplasare, în play-off-ul pentru Grupa Mondială, s-a stabilit, marţi, la Londra, în urma tragerii la sorţi, informează site-ul oficial al competiţiei.

Meciul va avea loc în perioada 18-19 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici