Ilie Năstase, sancţionat şi anchetat de Federaţia Internaţională de Tenis după ieşirile verbale de la Fed Cup. Întrebat dacă a luat legătura cu sportivele, Năstase a răspuns în stilul său: "Ce să fac cu ele? Una e gravidă, cealaltă e ocupată"

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a fost suspendat provizoriu, duminică, după incidentele petrecute cu o zi în urmă, şi nu va avea acces la competiţiile ITF, inclusiv la Fed Cup, se arată într-un comunicat de presă al forului de specialitate.

6839 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, sancţionat şi anchetat de Federaţia Internaţională de Tenis după ieşirile verbale de la Fed Cup. Întrebat dacă a luat legătura cu sportivele, Năstase a răspuns în stilul său: "Ce să fac cu ele? Una e gravidă, cealaltă e ocupată"

Ilie Năstase a fost suspendat provizoriu de ITF

"Comisia ITF a decis suspendarea provizorie a lui Ilie Năstase, conform regulamentelor ITF, pentru încălcarea regulilor la întâlnirea de Fed Cup de la Constanţa. Potrivit suspendării provizorii, Năstase nu va putea să participe la Fed Cup în nicio calitate, cu efect imediat, şi nu va avea acces şi nu va primi acreditare la competiţiile ITF, inclusiv la Fed Cup. Ancheta continuă. Pe durata anchetei nu se vor mai face alte comentarii", se arată în comunicatul ITF, dat publicităţii duminică, prin intermediul reţelei de socializare Twitter.

Ilie Năstase, în vârstă de 70 de ani, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, sâmbătă, după mai multe incidente. Potrivit presei britanice prezente la Constanţa, Năstase le-a atacat verbal pe jucătoarea Johanna Konta şi pe Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii.

Ilie Năstase nu se dezminte! Reporter: "Aţi luat legătura cu fetele din echipa Marii Britanii?" Năstase: "Ce să fac cu ele? Una e gravidă, cealaltă e ocupată"

Ilie Năstase a tratat cu foarte mare lejeritate conflictul pe care l-a avut ieri la meciul de Fed Cup, când a fost dată afară din arenă deoarece le-ar fi înjurat pe Anne Keothavong Johanna Konta. Întrebat duminică dacă a luat legătura cu cele două sportive, Năstase a răspuns în stilul său.

CITEŞTE CONTINUAREA ÎN PROSPORT

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici