Ilie Stan: Am pierdut nemeritat, am luat un gol de cascadorii râsului

Tehnicianul Victoriei Brăneşti, Ilie Stan, a declarat, luni, că formaţia sa a pierdut nemeritat meciul cu Gloria Bistriţa, scor 0-1, din deplasare, din Liga I, apreciind că jucătorii săi au primit un gol de "cascadorii râsului".

16 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Am pierdut nemeritat, am luat un gol de cascadorii râsului

Ilie Stan: Am pierdut nemeritat, am luat un gol de cascadorii râsului (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Am pierdut nemeritat, am primit un gol copilăresc, iar apoi n-am mai avut forţa necesară să revenim, mai ales că am jucat aproape o repriză în 10. Am luat un gol de cascadorii râsuluui, apoi i-am dat posibilitatea arbitrului să-i dea al doilea galben lui Marincău. Suntem într-o situaţie destul de periculoasă. Trebuie să facem cel puţin 20 de puncte până la finalul anului. Haţegan a făcut tot posibilul să ne lase în 10, a dat foarte uşor al doilea galben. Sigur nu arbitrul i-a oprit pe jucătorii mei să bage mingea în poartă. Nu am reuşit încă, se pare, să depăşim şocul intrării în Liga I", a declarat Stan.

Echipa Victoria Brăneşti a fost învinsă, luni, în deplasare, de formaţia Gloria Bistriţa, scor 1-0, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici