Ilie Stan: După cum a arătat Rapidul azi, cred că puteam câştiga

Antrenorul Ilie Stan a declarat, joi, că formaţia Victoria Brăneşti ar fi putut câştiga întâlnirea cu Rapid, terminată la egalitate, scor 0-0, în etapa a XXVI-a a Ligii I, menţionând, totodată, că încă mai speră că echipa sa se poate salva de la retrogradare.

17 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: După cum a arătat Rapidul azi, cred că puteam câştiga

Ilie Stan: După cum a arătat Rapidul azi, cred că puteam câştiga (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Speram că putem da lovitura pe final, dar până la urmă am făcut 0-0. Este totuşi un punct câştigat. Cu toate acestea, după cum a arătat Rapidul azi, cred că puteam să câştigăm. Suntem o echipă mică, dar avem suflet mare. Eu am mai spus că valoarea jucătorilor este sub jocul echipei, dar, aceşti jucători, dacă rămân în prima ligă, se vor bate pentru un obiectiv mai măreţ în sezonul următor. Ne va fi foarte greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu putem să rămânem în Liga I. Speranţa moare ultima. Vreau să reuşim acest lucru, noi ne vom duce crucea până la capăt", a spus Ilie Stan.

Tehnicianul a menţionat că jucătorul rapidist Marcos Antonio ar fi meritat cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Florin Avram: "La atacul lui Marcos Antonio la Avram este inadmisibil să nu dai cartonaşul roşu, Avram are o gaură în tibie incredibilă. Tot timpul le dăm credit arbitrilor, dar nouă antrenorilor cine ne dă credit?".

Echipa Victoria Brăneşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat joi, pe teren propriu, în compania formaţiei Rapid, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici