Ilie Stan: Mi-aş dori mult ca Steaua să câştige titlul, aş merita un tricou de campion

Fostul antrenor al Stelei, Ilie Stan, a declarat miercuri că şi-ar dori foarte mult ca echipa din Bulevardul Ghencea să câştige titlul, deoarece ar avea şi el o contribuţie şi ar merita şi el un tricou de campion.

97 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Mi-aş dori mult ca Steaua să câştige titlul, aş merita un tricou de campion

Ilie Stan (Imagine: Razvan Lupica/Arhiva Mediafax Foto)

"Au rămas în lupta pentru titlu trei echipe. Cred că echipa care va câştiga şase puncte în următoarele meciuri va deveni şi campioană. Mi-aş dori foarte mult ca Steaua să câştige titlul, pentru că aş avea şi eu un merit. Şi zic eu că aş merita un tricou de campion. Cred în forţa Stelei, în dorinţa jucătorilor şi le doresc multă baftă. Mai întâi Steaua trebuie să câştige cu Dinamo, iar apoi la Cluj ca să joace cu titlul pe masă", a spus Stan, care a demisionat de la Steaua în 27 martie.

Ilie Stan a precizat că îi pare rău că echipa Sportul Studenţesc retrogradează. "Sportul o echipă frumoasă, e păcat că retrogradează, azi însă nu au avut nicio şansă pentru că rapidiştii au făcut un joc foarte bun. Le va fi greu acum, pentru că joacă în Liga a II-a, dar sper să revină cât mai repede în Liga I", a spus tehnicianul, care a asistat la meciul Sportului cu Rapid, scor 0-2, în etapa a XXXIII-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici