Ilie Stan: Steaua are nevoie de Dinu Gheorghe

Antrenorul echipei Steaua, Ilie Stan, a declarat, luni, în cadrul emisiunii Ora de Prosport de la Sport.ro, că a fost întrebat de finanţatorul Gigi Becali despre o posibilă venire a lui Dinu Gheorghe în conducerea "roş-albastră", tehnicianul răspunzând că Steaua ar avea nevoie de un om de fotbal.

198 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Steaua are nevoie de Dinu Gheorghe

Ilie Stan: Steaua are nevoie de Dinu Gheorghe (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax foto)

"M-a sunat domnul Becali să mă întrebe ce părere am. I-am zis că el decide. Dinu Gheorghe este un om de fotbal, Steaua are nevoie de un astfel de om. Cam atât am spus. Ce vrea să facă domnul Becali, e treaba lui. Am discutat de trei, patru ori în ultimii ani cu Dinu Gheorghe. Nici clinciuri n-am avut cu el. Am avut relaţii normale. Eu îl apreciez pentru ce a făcut în fotbal. A lucrat mult timp cu Răzvan Lucescu. Şi eu aş fi vrut să am pe cineva aşa. Am înţeles că cei din galeria Stelei l-au acceptat", a spus Ilie Stan.

Tehnicianul a reamintit faptul că Steaua ar trebui să se întoarcă pe Stadionul din Bulevardul Ghencea. "E greu şi pentru staful tehnic - şi mie, şi colegilor mei - să mergem cu geanta peste tot. Ar trebui să avem un birou al nostru. Şi jucătorilor le este greu. Acum vine şi iarna. Pierdem mult timp pe drum. Plus că fanii au nevoie ca echipa să vină pe Ghencea. Sperăm să se rezolve şi această situaţie", a mai spus el.

Ilie Stan şi-a avertizat jucătorii că va urma un joc important în campionat, cu Concordia Chiajna, şi trebuie să continue seria rezultatelor bune. "Sunt jocuri care par cu mai puţină presiune, dar trebuie să fim foarte atenţi. Chiajna n-are ce pierde şi va încerca să ne pună probleme. Dar în acest nou început sperăm să avem continuitate. Vrem să ajungem la 3-4 puncte de primul loc, să ne calificăm în Liga Europa şi să avem o iarnă liniştită. Să facem o pregătire bună apoi", a explicat tehnicianul.

Antrenorul stelist a menţionat că finanţatorul Gigi Becali este în ultimul timp apropiat de jucători şi îi felicită cu fiecare ocazie. El se aşteaptă ca Becali să vină la antrenamentul Stelei pentru a-i felicita pe jucători şi după meciul cu Maccabi Haifa.

Gigi Becali a declarat că se gândeşte să-l coopteze în conducerea clubului pe fostul preşedinte al FC Rapid Dinu Gheorghe. Becali urmează să se întâlnească în curând cu Dinu Gheorghe pentru a avea o discuţie privind venirea fostului preşedinte rapidist la Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici