Imaginea lunii în sportul mondial: Jose Mourinho, în postură de om al străzii şi cu băutura acidulată alături

  • După victoria de la Cagliari, de miercuri seară, antrenorul echipei de fotbal AS Roma a postat pe Instagram o fotografie în care mănâncă pe trepte.
  • Tehnicianul explică faptul că nu poate merge la vestiare, unde se află echipa şi staff-ul, fiind suspendat după eliminarea din meciul cu Napoli.
  • În etapa a 10-a din Serie A, AS Roma a învins-o cu 2-1 pe Cagliari, la care internaţionalul român Răzvan Marin a fost integralist.
4599 afișări
Imaginea articolului Imaginea lunii în sportul mondial: Jose Mourinho, în postură de om al străzii şi cu băutura acidulată alături

„Joc încheiat. Trei puncte. Mâncare bună (nu pot merge la vestiar) şi încă un puşti lansat, Felix”, a scris Mourinho, etichetându-l pe tânărul născut în 2003 pe care l-a folosit în jocul de la Sardinia.

Aşa apare Josè Mourinho la finalul meciului Roma-Cagliari, 1-2, după 1-0 pentru gazde, într-o postare pe Instagram în care apare mâncând aşezat pe o treaptă, cu inevitabila Coca-Cola alături.

 

Nu este prima dată când tehnicianul alege să fie fotografiat în timp ce mănâncă: s-a întâmplat în trenul care aducea echipa de la Salerno, după meciul cu Salernitana.

Cu acea ocazie, condiţiile erau unele civilizate, iar cina a fost reprezentată de o pizza margherita. Nici atunci, doza de Coca-Cola nu i-a lipsit.

AS Roma este pe locul 4 în Serie A, cu 19 puncte. Lider este AC Milan, cu 28 de puncte.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici